La Cassola Riallera

La Cassola Riallera S.L. es una empresa que desde l 'any 2000 ,gestiona la cuina i el menjador a l 'Escola Les Cometes de Llorenç del Penedes.

La nostra filosofia , com empresa petita que som, es poder oferir un tracte directe i proper amb les families i els infants ,factor important que marca una diferencia.

La elaboració del menjar es totalment desde la cuina a la taula, amb productes de primera qualitat. El menú està basat en la dieta mediterrània i en la recomanació de l´OMS en el consum diari de verdures de temporada, cereals i llegums tot intentant apostar sempre per els productes ecològics, de temporada i de proximitat.

El menjador escolar tambe es un espai educatiu,tant a l 'estona que estan a taula com la de lleure,per aixo cal incidir en els habits de bona conducta, potenciar el respecte als companys i a les monitores i actuar en relació a les normes de convivència de l´Escola.

Objectius:

 

Potenciar entre els infanys la convivència i el respecte cap al altres , Aconseguir ,dintre el menjador , un ambient agradable respectant el to de veu i

el torn de paraula.

Aconseguir uns bons habitats de conducta i comportament a l'hora de dinar i a l'hora del lleure.

L' objectiu general es aconseguir que sigui una activitat socialitzant ,( es una gran ocasio per que els companys/es es reuneixin es comuniquin i facin les 

activitats conjuntament )

Els continguts que treballem en les activitats del menjador es centren sobretot en l'educacio de valors com: el respecteals altres .la tolerancia, la soliritat i

la responsabilitat.

 

En l'ambit de la alimentacio:

Adquirir uns hàbits d'alimentacio correctes.

Assolir una adaptacio progresiva dels aliments que per els mes menuts son novedosos.

Assolir que el canvi de textura en els aliments sigui acceptat amb normalitat.

Utilitzar els estris correctament.

Compromis com Escola Verdade: Recollida selectiva de residus

                                                  Implicar als infants perque prenguin conciencia.

 

 

Què us oferim:

En l'àmbit alimentacio:

Proporcionar als nens/es una dieta nutritiva i equilibrada.amb aliments de proximitat i amb productes locals i de temporada ,seguin les pautes nutricionals 

que marca l'Agencia de la Salut Publica de Catalunya.

Potenciar, al màxim el consum de fruita i verdura

Evitar greixos i sucres afegits.

En l'àmbit del lleure:

Donar opcions divertides enriquidores dinamitzant el menjador de forma ludica i creativa, combinant joc lliure amb tallers i activitats adecuats a cada edat.

Proporcionar un clima de relaxacio despres de dinar.

En els infants de P-3 donar al posibilitat de que puguin descansar despres de dinar en un espai adequat.